Aktuelt

Shit happens

Meihell bringer deg notisene du ikke trenger å ta notis av.

Du har sikkert fått med deg at den gode, gamle Guns n’ Roses-gjengen er samlet igjen, men da de nylig hadde sitt comeback-show på The Troubadour, ble det håndhevet et strengt fotoforbud. En og annen mobilvideo har imidlertid lekket ut, og du kan jo se og bedømme gutta selv…

 

Rammstein hevder at Tysklands sensur av deres album «Liebe Is Für Alle Da» (2009), tvang dem til å ødelegge eller lagre 85.000 eksemplarer. De saksøker nå den tyske regjeringen for 66 000 euro. Meihell oppfordrer alle til å støtte dem i kunstens og ytringsfrihetens navn.

 

rammstein cover

 

Det er delte meninger om hva Nicholas Cage og Vince Neil (Mötley Crüe) driver med her, men vi kan trygt konkludere med at fylla har skylda.

 

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon