The Darkside

Ville du lagt dette på tallerkenen?

horror food - wedding cakeDet er ikke Halloween, men hva gjør vel det? Nasty mat er alltid gøyal, spesielt når den er lett å lage.

Vi skulle gjerne gitt deg oppskriften på bryllupskaken til dette paret, men siden vi mistenker at det fins få profesjonelle konditorer blant Meihells lesere, serverer vi noen litt enklere, men kanskje vel så (lite) smakfulle utfordringer. Whaz cookin’ in da kitchen, folks!?!

 

Vi begynner med en godt neddritt kattedo. Kitty litter-kaken på Kristianhoffman.com smaker forhåpentligvis bedre enn den ser ut…

 

Horror food kitty litter cake

Lyst på armhulehår eller brukte Q-tips til lørdagsgodt? Saucysprinkles gir deg oppskriften!

 

horror food - chocolate-armpit-hairhorror food - earwax-on-swab

Skulle du derimot trenge litt hjerneføde, kan du jo lage Spoonful.coms søte Brain Cupcakes. Perfekt niste på eksamen!

Horror food - brain-cupcakes

Apropos niste… Det ser kanskje ikke så imponerende ut på bildet, men Zombie-toast, hallo!?!?!  Vi digger det for navnet alene. Sjekk ut oppskriften på Babble.com.

 

Horror food - banana-zombi-frenchtoast

Lenge siden du så The Ghostbusters? På tide med en filmkveld? Meihell foreslår slimete, grønt popcorn som snacks. Babble.com igjen, folkens!

 

Horror food - ghostbusters-green-slimed-popcorn

Den som trodde Martha Stewart var prektig, må tro igjen. Stol aldri på en husmor som putter innskrumpa hoder i drinken.

 

horror food - appleheads

 

Vi trenger ikke dra utenlands for å finne bisarre matoppskrifter. Vårt eget, meget spesielle smalahove har fascinert mang en utenlandsk turist. Tør du å spise mat som stirrer på deg fra tallerkenen? Sjekk ut Matoppskrift.org

 

horror food - smalahove

Når vi først er inne på spennende fårekjøtt, kommer vi ikke unna den skotske retten Haggis. Tro det eller ei, skottene elsker okseinnvoller fylt med sauehjerte, -lever og -lunger. Yummy, yummy! Celtnet viser deg hvordan!

 

horror food - haggis

 

Vi avslutter med en enkel oppskrift fra grillentusiastene i Weberklubben. Ti kroner til dem som tropper opp i byparken med oksetunge på engangsgrillen.

 

Horror food - Oksetunge

 

Tekst: John Doe

Alle bilder er hentet fra sidene de er linket til. Fotocredits kan leses der.

Comments are closed.

Facebook IconTwitter Icon